Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

T-Juice (Cuts Ice)

T-juice: 
Az aromák nem csak kivételes minőségűek, hanem rendkívüli íz kombinációkból állnak.
A T-Juice aromák nagyon intenzívek és ízletesek!
Az aromákat egységesen körülbelül 15%-20% között keverjük.

Gyártóról:
A Cuts Ice-et 2012-ben alapította Nigel Quine, hogy lehetővé tegye a prémium e-liquid tömeg gyártását az Egyesült Királyságban.
A cég egy kis, 1500 négyzetméter egységben kezdte meg tevékenységét Londonban. Azóta Európa egyik piac vezető OEM és saját e-liquid gyártójává vált. 
A Cuts Ice többek között a jól ismert T-Juice, Halyon Haze és a 13 Sins aromák fejlesztője és gyártója, a Cuts Ice legutóbbi aroma sorozatát a "Rude Oil" márkanév alatt forgalmazzák.

Az aromák népszerűsége megmutatta, hogy a gyártó termékfejlesztő csapata nagyon jó munkát végez és kiváló termékekkel gazdagítja a gőzipart. 
Más gyártók is felfigyeltek a Cuts Ice-ra és náluk gyártatják, palackoztatják a termékeket.
Az ügyfélszolgálat a Cuts Ice legfőbb prioritása, mind a gyártók, mind a nagykereskedők,kiskereskedők és ügyfelek kivételes szolgáltatást élveznek. 2014 októberében a vállalat egy dedikált GMP-alapú létesítménybe költözött North Wembley-be.

Napjainkban a vállalat több mint 35 000 négyzetméterre nőtte ki magát amelyek ISO7 és ISO8 tiszta helyiségekkel 
és több mint 4000 négyzetméter laboratóriumi helyiségekkel rendelkeznek. Ugyanakkor a munkaerő 3-ról 65-re nőtt, köztük 14 tudóssal. A Cuts Ice termékfejlesztő csapata átfogó ismereteket fejlesztettek ki és tudják hogyan kell ezt használni, amint azt a Red Astaire, Gins Addiction, Black n Blue, Sergeant Vapor, Suzy6 és sok más sikere bizonyítja.

Minden termék csak a széleskörű piacelemzés és tesztelés után kerül bemutatásra. 

Rendezés: