Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rocket Girl (JaceLiquids)

Rocket Girl: 
Az Amerikából származó JaceLiquids egy másik csillagról származó ízeket hoz.

A lányok gyümölcsös édes kombinációkkal érkeznek közvetlenül az USA-ból a legmagasabb minőségben. Ezek a csodálatos  aromák Oklahoma gyönyörű városában készülnek.

Habár a lányok régóta nem voltak jelen a piacon, tudnak már díjat felmutatni. A nők nem kísérleti tárgyak, de itt kivételt kell tenni. Mindenkinek ki kell próbálnia ezeket a lányokat.

A Rocket Girls 60 ml-es flakonokban kerül forgalomba, megfelelően adagolt aromával, így csak "Töltsd fel a flakont a címke felső széléig, majd intenzív rázást követően azonnal fogyasztható"

Gyártóról:
Eredetileg a napsütötte Miami-ban alapították, 2016 nyarán azonban a "Cross-Country Move" Phoenixbe költöztették.

A JaceLiquids egy küldetéssel született: hihetetlenül ízletes és összetett ízek előállítására, a legmagasabb minőségi előírásokkal és túlzó árak nélkül.
Mi a különbség a JaceLiquids és más prémium márkák között? Az első dolog, amit valószínűleg felismersz, az az ár! Ugyanazokat a kiváló minőségű összetevőket használják, "prémium" ár nélkül.

Ezután észre fogod venni: elképesztő aromák. A JaceLiquids: a legjobb árú Longfill aromákat kínálja a piacon, kiváló termékek és nagyon ízletesek.