Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

TVGC

A „The Vaping Gentlemen Club” céget a viktoriánus korszakbéli Angliában létrehozott pipa klubbok ihlették meg, ahol az úri emberek összedugták a fejüket, filozofáltak, politizáltak, elemezték a különböző dohány keverékeket, egy cavendish dohány és egy skót whiskey társaságában. Ezen klubbok tagjai kiváló úriemberek voltak, akik a kultúrájukat és örömüket fejezték ki. 

A 19-20.-ik században élt, számos szembetűnő személyt ismerhetünk, akár orvosi, irodalmi vagy politikai körökből: Winston Churchill, Abraham Lincoln, Albert Einstein, J.R.R Tolkien, Sir Arthur Conan Doyle, Mark Twain, Jean-Paul Sartre. 

A huszadik század második felében a dohány égéséből adódó károk egyre gyakoribbak lettek, melynek következtében a pipa klubbok száma drasztikusan csökkent és idővel teljesen el is tűntek azok. 

Napjainkban, a technológia fejlődésének köszönhetően, végre egy egészségesebb alternatíva van a dohányzás bármely formájára, így hát itt az idő arra, hogy a „The Vaping Gentlemen Club” kiváló dohány kivonatos aromákat kínáljon a vaperek számára. 
Csak a legjobb minőségű alapanyagokkal dolgoznak, ellenőrzött körülmények közt, az európai irányelveknek megfelelően! 

Az aromákat hígítatlanul soha ne használd!