Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Don Cristo By PGVG Labs

A PGVG Labs bemutatja Don Cristo-t, a világ legjobb válogatott dohányízét. 90 napig valódi Montecristo szivarral fűszerezték ezt az aromát hihetetlen ízvilágú fejleményekkel. A Don Christo 2016-ban és 2017-ben díjat kapott.

A gyártóról:

Eredetileg Kanadában alapították, de már elérte világszerte a több, mint 250 saját üzletet, valamint ellát több viszonteladót a saját magas minőségű liquidjével.
A PGVG aromákat szigorú minőség ellenőrzésnek vetik alá a gyártás alatt és után, közvetlen palackozás előtt a saját üzemükben.

Az ott dolgozók nem csupán összekevernek különböző ízeket, hanem erre specializálódott, nagy hozzáértéssel készítik az ízeket, amik tökéletesen illenek egymáshoz.

A nagy áttörést a 3 Titan szériájukkal érték el, mellyel a gyümölcsös ízeket kedvelőket célozták meg. Ezek közé sorolhatóak olyan komplex ízek, mint a “Guava, málna és nektarin újra gondolva egy kis frissítő mentollal és mentával” vagy a “Fügekaktusz eperrel és licsivel meghintve egy leheletnyi mangóval és barackkal”.

A hatalmas sikert követően a dohányos ízeket kedvelőknek is elhoztak egy különleges ízkavalkádot. “Tökéletes dohány pisztáciakrémmel és egy apró karamellával körbevéve.” Ugye jól hangzik? Ezek az ízek mindig élvezettel töltik el a fogyasztóját.

A PGVG Labs a kezdetek óta arra tett fel mindent, hogy a fogyasztóinak a legjobb minőséget és a legjobb élvezeteket biztosítsa.

Az aromákat hígítatlanul soha ne használd!

 

Rendezés: