Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Antimatter

Antimatter:
A Culami aromacsaláddal az Antimatter olyan földön kívüli keverékek sorozatát tartalmazza, amelyben az ízek tökéletesen kiegyensúlyozottak.
Vajon a fekete ribizli és méz vagy a rum és vanília kombinációja földön kívüli kreálmányokat eredményeznek? Ezt döntsétek el Ti.

A tökéletes ízélmény eléréséhez 8-10%-os adagolás ajánlott!

Gyártóról:
Mottó: „Vaping is enjoyment” azaz, a Vapelés élvezet.
2012-ben, Bochum-ban alapították. A Culami szériájával az Antimatter nem csak Németországban, hanem egész Európában elnyerte a felhasználók tetszését. A Culami megnevezés a németországi minőségi termékekre utal. Az alapanyagok világszerte elérhetőek, de mindig a tisztaságot és minőséget tarják a legfőbb szempontnak.

A Culami megalkotásának ötlete 2011-ben született meg a gyártó fejében, mikor megelégelte az Ázsiából exportált íztelen liquideket. Olyas valamit kellett létrehozni, ami egy teljesen új gőzélményt nyújt a felhasználó számára.
Az aromák csak és kizárólag a legmagasabb minőségű és tisztaságú német alapanyagokból készülhetnek. Az elkészítést nem máshol, mint egy légmentesen zárt „tisztaszobában” végzik.

Rugalmasság, gyorsaság és kreativitás. Ez a három tulajdonság jellemzi leginkább a gyártót. A minőség nyújtása a legfontosabb a felhasználók és viszonteladó vállalatok számára nemzetközi szinten.

Az aromákat hígítatlanul soha ne használd!

Rendezés: