Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

3 Baccos by PGVG Labs

3  Baccos by PGVG Labs
A 3 Baccos szériával bepillantást nyerhetünk a PGVG Labs manufaktúrába. A 3 Baccos magas minőségű szivar- és szivarka ízeket ötvöz lágy vanília, kávé és desszert árnyalatokkal a tökéletes arányban. 

Az aromák 15-20%-ban keverendők és 10-15 nap érlelést igényelnek. 

Gyártóról:
Eredetileg Kanadában alapították, de már elérte világszerte a több, mint 250 saját üzletet, valamint ellát több viszonteladót a saját magas minőségű liquidjével.

A PGVG Labs aromákat szigorú minőség ellenőrzésnek vetik alá a gyártás alatt és után, közvetlen palackozás előtt a saját üzemükben.

Az ott dolgozók nem csupán összekevernek különböző ízeket, hanem erre specializálódott, nagy hozzáértéssel készítik az ízeket, amik tökéletesen illenek egymáshoz.

A nagy áttörést a 3 Titan szériájukkal érték el, mellyel a gyümölcsös ízeket kedvelőket célozták meg. Ezek közé sorolhatóak olyan komplex ízek, mint a “Guava, málna és nektarin újra gondolva egy kis frissítő mentollal és mentával” vagy a “Kaktuszfüge eperrel és licsivel egy leheletnyi mangóval és barackkal”.

A hatalmas sikert követően a dohányos ízeket kedvelőknek is elhoztak egy különleges ízkavalkádot. “Könnyű és harmonikus dohány egy kis ázsiai vaníliával.” Ugye jól hangzik? Ezek az ízek mindig élvezettel töltik el a fogyasztóját.

A PGVG Labs a kezdetek óta arra tett fel mindent, hogy a fogyasztóinak a legjobb minőséget és a legjobb élvezeteket biztosítsa.

Az aromákat hígítatlanul soha ne használd!

 

Rendezés: