Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Archangels Liquids (Longfill)

Archangels Premium Shake n Vape:
Ezzel az aromával a gőz mennyországhoz egy kicsit biztosan közelebb kerülsz, az Archangels aromák őrületes tiszta ízeivel és buja felhőivel. 

Az Archangels aromák következetesen gyümölcsös jegyeket tartalmaznak, melyeket krémes vagy torta ízekkel kombinálnak, esetenként szagos müge vagy a Bourbon vanília is megtalálják a helyüket és hihetetlen élményt nyújtanak.
Az Archangels aromái nem igényelnek érlelési időszakot,"Töltsd fel a flakont a címke felső széléig, majd intenzív rázást követően azonnal fogyasztható."

Gyártóról:
Az arkangyalok is értékelik a jó ízlést!
Az első Vaper örömmel tesztelte az Archangels aromáit, 2017 december 15.-én a Brémai Vaper találkozón, az eredmény teljesen elégedett arcok és illatos gőzök voltak. Dave és Enno célja az volt, hogy a Vaper közösségnek hozzanak egy új Longfill aromát prémium minőségben.

Az intenzív kutatás, fejlesztés után sikerült összegyűjteniük olyan nyersanyagokat, hogy szinte tökéletes íz alakuljon ki belőlük és semmi képen sem hiányzik a tisztaság és minőség. Az összetevők kizárólag minősített gyártóktól és beszállítóktól származnak folyamatos ellenőrzéseknek vannak alávetve, az aromák az értékesítések előtt szív és vese tesztelésen estek át.

Az Archangels aromák gyártása és palackozása speciálisan tervezett ISO tanusítvánnyal rendelkező létesítményekben történik Németországban.

Rendezés:

Archangels / Uriel 15ml Aroma

Raktáron
3.125 Ft 2.290 Ft